020 8504 9344

Photo 1
Photo 6
Photo 9
Photo 12
Photo 4
Photo 2
Photo 14
Photo 10
Photo 11
Photo 7
Photo 8
Photo 13
Photo 3
Photo 5
Photo 15

Top floor purpose built apartment

Superbly presented throughout

Two well appointed bedrooms

Modern integrated kitchen

Spacious lounge / dining room

West facing balcony

Contemporary bathroom

Allocated & visitor parking

Excellent spot for tube, shops & schools

EPC rating C76

A superbly presented top floor apartment which offers two bedrooms, lounge / dining room with balcony, an integrated kitchen, modern bathroom with allocated and visitor parking. The property is ideally located for the Central Line, shops and schools with the green space of Roding Valley nature reserve close by.

Location

Hornbeam Road is ideally situated just a short walk from Roding Valley and Buckhurst Hill Central Line Stations, with its links to the City, Canary Wharf and West End. Station Way's parade of shops and Queens Road's cafes, restaurants, boutique shops and Waitrose are also a walk away. The area is well served with both state and independent schools including the popular Buckhurst Hill Primary School. There are plenty of leisure pursuits being surrounded by Epping Forest, Roding Valley Nature Reserve situated opposite the flats and a range of sports clubs close by.

Interior

This top floor apartment has a secure entry system with communal stairs to the second floor. The flat's accommodation commences with a welcoming entrance hall with cloak cupboard and wooden flooring, which is a feature throughout the living space. The lounge / dining room is a stylish and spacious room with a neutral decor and a westerly aspect, so a naturally bright space, and there are double doors opening onto the balcony which is a great space for the afternoon and evening sun. The kitchen is fitted with modern white high gloss units and contrasting worksurfaces. There are integrated appliances and ample storage options. The two bedrooms are both a good size, the master with fitted wardrobes, both served by a contemporary bathroom with a white suite and contrasting tiling. Being on the top floor, this apartment has access to the loft which offers excellent additional storage.

Exterior

Highview House is a purpose built block , approximately 20 years old, with parking and communal ground to the rear. This apartment has an allocated parking space along with visitor spaces.

Stamp Duty Calculator

See full breakdown

Total SDLT due

Below is a breakdown of how the total amount of SDLT was calculated.

Up to £500k(Percentage rate 0 %)

Above £500k and up to £925k (Percentage rate 5 %)

Above £925k and up to £1.5m (Percentage rate 10 %)

Above £1.5m (Percentage rate 12 %)

*This is for illustrative purposes only
Arrange a Viewing
Floor Plan 1 Floor Plan 2

IMPORTANT NOTICE

Descriptions of the property are subjective and are used in good faith as an opinion and NOT as a statement of fact. Please make further specific enquires to ensure that our descriptions are likely to match any expectations you may have of the property. We have not tested any services, systems or appliances at this property. We strongly recommend that all the information we provide be verified by you on inspection, and by your Surveyor and Conveyancer.